Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen verbetert het weerbeeld iets, maar niet voordat we vandaag nog een aantal buien krijgen. Heet wordt het niet, maar de temperatuur gaat de komende dagen wel iets omhoog.

Een hogedrukgebied zorgt voor een paar dagen voor typisch Hollands zomerweer met oplopende temperaturen en meer zon. Alleen vandaag kan er verspreid nog een regenbui voorkomen. Vanmiddag zijn er perioden met zon en vormen zich stapelwolken. Voornamelijk in de oostelijke helft van het land zijn vanmiddag buien te vinden. Bij een aantal van die buien kan het ook even flink doorregenen. De meeste zonuren zijn weggelegd voor het kustgebied. Met een middagtemperatuur van 18 graden langs de kust tot 21 graden in het zuidoosten blijft het aan de koele kant. Er staat eerst nauwelijks wind, vanmiddag waait er een matige noordwestenwind.Vanavond is het eerst vrij zonnig. vannacht verloopt tamelijk helder en daarbij koelt het opnieuw sterk af. De temperatuur daalt naar 11 graden langs de kust tot 5 graden lokaal in het binnenland. Er waait een zwakke en in het noordelijk kustgebied matige westenwind.Morgen krijgen we een dag met veel zonneschijn en in het binnenland vorming van enkele stapelwolken. Na een serie natte dagen blijft het morgen droog en de temperatuur loopt uiteen van 18 graden in het Waddengebied tot 22 graden in het zuidoosten van het land. Verder is het rustig weer met slechts een zwakke tot aan zee matige noordenwind.De dagen erna is het ook op maandag nog zonnig en droog. Op dinsdag en woensdag is er meer bewolking aanwezig en moet rekening worden gehouden met wat regen of een enkele bui. Op maandag wordt het 20 tot 24 graden, daarna wordt het opnieuw voor een aantal dagen iets koeler.

 


Het weer in Limburg
zaterdag 11 juli 16:23 Zwaar bewolkt Maastricht 18.2 °C WNW 2 Min: 5 Max: 19
Evenementen