Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen gaat de temperatuur fors omhoog en wordt het warm lenteweer. De zon doet goede zaken en het blijft droog. Ook volgende week blijft het warm voor de tijd van het jaar.

De komende dagen gaat de temperatuur fors omhoog en wordt het warm lenteweer. De zon doet goede zaken en het blijft droog. Ook volgende week blijft het warm voor de tijd van het jaar.Vanochtend trekken wolkenvelden over het land met tussendoor af en toe zon. In de loop van de ochtend kan er een enkele lichte bui tot ontwikkeling komen. Eind van de ochtend is de temperatuur opgelopen naar 8 graden. De zwakke tot matige wind waait uit het westen tot noordwesten.Vanmiddag komt de zon geleidelijk vaker tevoorschijn en in de loop van de middag neemt de kans op een lokaal lichte bui weer af. Met een middagtemperatuur van 9 graden is het nog vrij koud. Er staat een matige wind uit het westen tot noordwesten.Vanavond en vannacht worden de opklaringen alsmaar breder en kan zich in het binnenland een mistbank vormen. Het gaat voorlopig voor de laatste keer licht vriezen met een temperatuur tussen +4 graden langs de kust en -3 graden in het oosten. De wind neemt in kracht af en draait van zuidwest naar een zuidelijke richting.Morgen is een mooie lentedag met veel zon en blijft het droog. Het wordt flink warmer. In de middag wordt het 12 graden in het noordoosten, 14 graden in het midden en 16 graden in Zeeuws-Vlaanderen. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind.De dagen erna gaat de lentevlag in top en kunnen we van het mooie weer genieten in de achtertuin of op het balkon. De zon schijnt flink en het blijft droog. Zondag wordt het 17 tot 21 graden. Begin volgende week blijft het warm en op woensdag en donderdag kan het in het oosten en zuidoosten wel 22 graden worden.  

 


Het weer in Limburg
vrijdag 03 april 06:24 Zwaar bewolkt Maastricht 6.3 °C ZW 2 Min: 3 Max: 9
Evenementen